Skip to main content

Brukerveiledninger for deg som er bibliotekar

Bokhyller

I denne videoen viser vi hvordan du som bibliotekansatt kan bruke bokhyller til formidling i BookBites-appen. Vi går gjennom opprettelse og publisering av bokhyller, hvordan hyllebiblioteket fungerer og hvordan du kan synkronisere hyllene dine med andre.

Slik bruker du årsbudsjett i BS e-bok

I denne videoen viser vi hvordan du lager et årsbudsjett i BS e-bok. Med årsbudsjettet kan du enkelt holde oversikt over hvor mye biblioteket ditt bruker på henholdsvis pakkelisenser og klikklisenser i løpet av året.

Slik fungerer klikkbudsjett i BS e-bok

I denne videoen viser vi hvordan du administrerer klikkbudsjettet ditt i BS e-bok. Vi går blant annet gjennom hvordan du legger inn et budsjett og setter makspris for klikkutlån.

Slik kjøper du pakkelisenser i BS e-bok

I denne videoen kan du lære om innkjøp av e-bøker og lydbøker i BS e-bok. Vi viser blant annet hvordan du kjøper pakkelisenser, bruk av innkjøpslister og ordreoversikt.

Hvordan lage bokhyller i BookBites?

I denne PDF-veiledningen finner du informasjon om:

  • Hvordan du lager og publiserer en bokhylle
  • Hvordan du bruker hyllebiblioteket
  • Administrasjon og synkronisering av bokhyller

Har du eller brukerne dine spørsmål knyttet til appen?

Dere finner svar på ofte stilte spørsmål på supportsidene våre. Her finnes også korte veiledninger knyttet til blant annet opprettelse av bruker, tilknytning av bibliotek og offline lesing og lytting.