Skip to main content

BookBites gjør det enkelt å låne e-bøker og e-lydbøker gratis fra biblioteket

Et personlig leseunivers

Gjennom BookBites kan leseren enkelt låne e-bøker og lydbøker fra biblioteket samme sted. Leseren kan lese og lytte til de bøkene hen liker best, enten på farten eller i sofaen. BookBites er et personlig og inspirerende leseunivers og gir leseren en unik mulighet til å tilpasse leseopplevelsen til sine behov. 

BookBites_skjerm_08c_illustrasjon_@2x

Finn boka som passer for deg

La deg inspirere av forslag til bøker du kan lese eller lytte til i bokhyllene i appen. Det er bibliotekene som lager bokhyllene og kjøper inn bøker til samlingen. Du kan også søke etter bøker via søkeikonet. Under hver bok ser du hvor lang tid det vil ta deg å lese den. For lydbøker ser du lyttetid. Slik blir det enklere å velge en bok som passer deg – akkurat nå.

Leseverktøy

Alle lesere er unike. I BookBites finner du derfor en rekke verktøy som kan forbedre din personlige leseopplevelse:

  • Velg linjeavstand, skriftstørrelse og skrifttype
  • Velg blant 25 over fargekombinasjoner for skrift og lesebakgrunn
  • Les én linje av gangen med Linjefokus
  • Slå opp et ord i ordboken
  • Få teksten lest opp
  • Få ord eller setninger oversatt 
BookBites_skjerm_06_illustrasjon_bok

God oversikt under lesingen

E-bøker vises ofte som en endeløs rekke av like sider. Det kan derfor være vanskelig å vite hvor langt man har kommet i boka, eller hvor mye som gjenstår av kapitlet. I BookBites ser du tykkelsen på boka, og du får visualisert hvor mye av boka du har lest. Du kan se kapitler og navigere mellom sider. Dessuten kan du alltid følge med på hvor mye du har lest i løpet av dagen.


Nedlasting av BookBites   

Google-play