Rogfk_Fylt_Hovedlogo_RGB

Bibliotekene i Rogaland går over til leseappen BookBites

 

Fra 3. april kl. 12 går bibliotekene i Rogaland over fra å bruke utlånsappen Allbok til å bruke BookBites som sin utlånsapp for e-bøker og lydbøker. Du kan lese ferdig bøkene du allerede har lånt i Allbok. 

Web-banner-BOKMÅL_BookBites-1920x1080px_2022

 

Last ned BookBites

BookBites kan brukes til iOS og Android. Du kan også lese i og lytte til bøker i BookBites på PC.

 

AppStore-png Google-play

 

Kom i gang med BookBites

Etter at du har lastet ned appen, må du opprette en bruker. Du velger brukernavn og passord, og deretter knytter du til lånekortet ditt fra biblioteket.

For å få lånt bøker må du ha knyttet til et lånekort. Er du usikker på lånekortnummer og pinkode, finner du dette på Nasjonalbibliotekets nettsider: https://bibliotekkortet.no 

Du finner en video på supportsidene våre som viser deg hvordan du oppretter en bruker. Her finner du også svar på ofte stilte spørsmål.

Supportsidene-1

Lån og reservasjoner fra Allbok

I overgangen fra Allbok til BookBites vil dessverre lånte og reserverte bøker fra Allbok ikke bli med over. Lånte bøker kan leses ferdig i Allbok. 


 

Bli kjent med BookBites

La deg inspirere av forslag til bøker du kan lese eller lytte til i bokhyllene i appen. Det er bibliotekene som lager bokhyllene og kjøper inn bøker til samlingen. Du kan også søke etter bøker. Under hver bok kan du se hvor lang tid det vil ta deg å lese den. For lydbøker ser du lyttetid. Slik blir det enklere å velge en bok som passer deg – akkurat nå. 

BookBites_sommer_2022_